Conte: „A Juventus ellen mindenki élete meccsét játssza”

Antonio Conte legutóbbi meccs előtti sajtótájékoztatója óta három hónap telt el, ám az Udinese elleni mérkőzés előtt a tréner megtörte a csendet.

Conte Antonio_sajtótájékoztató_2.jpgAz edző nem nyilatkozott a média képviselőinek Serie A meccsek előtt már január óta, bár az Európa Liga meccsek előtt ezt szerződéses kötöttségek miatt kénytelen volt megtenni.

„Miért döntöttem úgy, hogy ma sajtótájékoztatót tartok? Már csak hat mérkőzés van hátra a bajnokságból, így eleget pihentettem a hangom, hogy most már kibírja a szezon végéig.” - tért ki a válasz elől mosolyogva Antonio Conte.

„A bajnoki cím még nem a miénk, amit már számtalanszor elmondtam akkor is, amikor az emberek már úgy gondolták, hogy ez a bajnokság lefutott. Tudtam, hogy fej-fej mellett fogunk haladni a Roma együttesével egészen a bajnokság végéig.

A keret rotálását illető döntéseim, véleményem szerint, helyesek voltak, még ha olykor kritika is ért ezek miatt. Ne feledjük, hogy jól teljesítünk az Európa Ligában, és bejutottunk a Benfica elleni elődöntőbe. Az idő engem igazolt.

Határozottan stresszes év volt ez számunkra, úgy pszichikailag, mint fizikálisan. Jelenleg motivál minket a bajnoki címért és az Európa Ligába zajló harc, amely erőt kell, hogy adjon nekünk, hogy a legjobb eredménnyel zárjuk ezeket a versenysorozatokat.

Arturo Vidal velünk fog tartani Udinébe, azonban fájdalmat érez a térdében, és csak holnap fogjuk eldönteni, hogy játszani fog-e vagy sem.”

Antonio Conte reagált a Roma háza tájáról érkező feltételezésekre is, miszerint Daniele De Rossi és Mattia Destro ellen a videofelvételek alapján születtek elmarasztaló ítéletek ebben a szezonban, s ezzel rossz helyzetbe került az AS Roma csapata.

„Tisztában vagyok azzal, mit képvisel a Juventus Olaszországban, hogy vannak Juventus szurkolók és Juventus ellenes szurkolók. Lehet, hogy a Roma azt érzi néha, hogy egyedül harcol mindenki ellen, azonban számunkra ez már rendszeres jelenség.

A közelmúltban sokan kedveltek minket, mivel küszködtünk és nem jöttek az eredmények, azonban most visszatértünk arra a helyre, ami megillet minket. Ennek örülünk, és elfogadjuk mindazt, ami ezzel jár.

„Néhányan azon a véleményen vannak, hogy a Juventus és Roma közötti egyetlen különbséget a bírók közreműködése jelenti? Ezt a kérdést válaszra se méltatom.

Bárki, aki a Juventus ellen pályára lép, élete meccsét játssza. Ez már természetessé vált számunkra.”

Daniel Osvaldo kölcsönben játszik a Juventus csapatánál, a Southampton együttesétől érkezett a télen, és egyre valószínűbb, hogy visszakerül az angol klubhoz, mivel egyre kevesebb játéklehetőséghez jut mostanában.

„Csak a legjobbakat tudom elmondani Osvaldóról, mivel keményen dolgozik, és nagyon jól beilleszkedett a csapatba. Mostantól a szezon végéig segítségünkre lesz, amikor szükségünk lesz rá, hogy elérjük céljainkat.

Az én jövőm? Jelenleg ez irreleváns. Sokkal tanácsosabb a szezon végére koncentrálni, hogy a lehető legjobban teljesítsünk.” - foglalta keretbe a sajtótájékoztatót Antonio Conte azzal, hogy az utolsó kérdésre is kitérő választ adott.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr906025702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The king of alibis 2014.04.13. 16:40:07

"A keret rotálását illető döntéseim, véleményem szerint, helyesek voltak, még ha olykor kritika is ért ezek miatt. Arturo Vidal velünk fog tartani Udinébe, azonban fájdalmat érez a térdében, és csak holnap fogjuk eldönteni, hogy játszani fog-e vagy sem.”

Szerintem meg nem.

Rivendell 2014.04.13. 18:26:43

űzzed,hajtsad a srácokat...hajrá skacok

Juve.Taka 2014.04.13. 18:46:32

Tény, hogy tényleg mindenki, akkor a legjobb, mikor ellenün van, de mi mg jobbak vagyunk. Rotálás hát voltak hibák, de mostanában jó, szerintem. Vidalt meg 2 meccsre megint kivenném a játékból, ha tényleg fáj a térde 2 hetet pihenjen rá, látogassa az orvosokat. :D

CSuvi 2014.04.13. 19:32:09

Kritika ide kritika oda a tény attól tény marad. 8 pont az előnyünk 6 forduló van hátra a bajnokságból, az Elben márcsak három (szerintem keserves) meccs van hátra, ha ez megvan mindenki nagyon boldog lesz. Én biztos nem fogok siránkozni a Bl miatt és megköszõnöm a Csapatnak amit adtak nekem a szezonban, ha ez nem sikerül mérgelődök egy kicsit ( 1 hónap ob vagy kettő ) és várom az új szezont. Ezzek a srácok kitettek magukért még akkor is ha sokkal több fölényes győzelmet is arathattunk volna. Az én szivem a Juve tulajdona ha bligások vagyunk ha nem. Persze akkor a legjobb amikor tarolunk!!! ;) FORZA JUVE

Juve.Taka 2014.04.13. 21:31:43

@CSuvi: Szebben nem is tudtad megfogalmazni. Egyetértek, a szurkoló, akkor is szurkol, ha nem eget verő a csapat. :)

FORZA JUVE!

CSuvi 2014.04.14. 19:10:55

Nagyon jó érzés amikor sokan úgy szeretik a Juvét mint én. Köszi

Rivendell 2014.04.14. 21:23:20

@Juve.Taka: engem se izgatott sose,hogy miként megy a csapatnak..anno tv teletex-en nem győztem nézni a Seria B-s eredményeket:D mi nem divatszurkerek vagyunk,szerintem minden normális értékű ember 1-1 csapatot/külföldi-hazai/ csak 1-et választ örök életére,többit csak max megnézi.

Azért mi szurkolók egymás között kritizáljuk a csapatot,amiben nincs semmi rossz,mert azért mindenki azt akarja,hogy felemelkedjen a csapat régi magasságaiba

MDaniel98 2014.04.17. 15:47:14

Nyugodtan játszhatja mindenki élete mérkőzését ellenünk,ha mi még így is jobbak vagyunk náluk.:)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9860) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4125) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása