Nordsjælland-Juventus: 1-1

Tegnap került megrendezésre Koppenhágában a Nordsjælland-Juventus mérkőzés, amelynek keretében a BL-újonc fogadta a közel 50 meccs óta veretlen olasz bajnokot. A Bianconerinek a Chelsea elleni bravúros pontmentés és a Shaktar elleni -a papírforma alapján- pontvesztés után hozni kellett a találkozót, hiszen enélkül igencsak távol kerülhet a csoportból való továbbjutás, ami valljuk be, még nem számítana különösebb katarzisnak a juventinok számára.

Nordsjaelland-Juventus_20121023.jpgEnnek megfelelően az érthetetlen módon tartalékos (De Ceglie, Isla, Matri és Lúcio is kezdő volt) Juve élénkebben kezdett, az első félidőben jobban érvényesült akarata, noha nem beszélhetünk gőzhengeri nyomásról. Pirlo keverte a zsugát, lehetőség pedig adódott is a "zebrák" előtt, de Sebastian Giovinco, Alessandro Matri és Arturo Vidal sem tudta gólra váltani a helyzeteket. A csatárok közül Giovinco egyébként viszonylag lendületesen játszott ellentétben Matrival, akitől nem igazán lehet értékelhető momentumot felidézni.

Meglepetésre nem csak az élete formájában brillírozó Jesper Hansen kapusnak, hanem bizony Gigi Buffon is akadt dolga az első játékrészben. Szám szerint háromszor is kapitulált a labilis Boncci-Chiellini-Lúcio védőtrió és csak Buffonnak volt köszönhető, hogy maradt az állás 0-0.

A második félidő is hasonlóan kezdődött, az Öreg Hölgy megmagyarázhatatlan módon álmos volt és mintha nem vette volna komolyan az ellenfelet. De legalább a meccs irányítását nem engedte ki a kezéből, még ha ez nem is látszódott meg a labdabirtoklási megoszláson. Egészen az 50. percig állt fenn ez a helyzet, amikor is a Chiellini sárga lapot érő szerelése után kapott szabadrúgásból Backmann úgy kilőtte a bal felső, mint Del Piero szokta. Buffon csak ujjheggyel tudott belepöckölni, hárítani nem tudta. 1-0

Ezután a Juventus nagyobb fokozatra kapcsolt, hiszen érezték a srácok, hogy a nagy büdös dán éjszakában még idegenben sem jó eredmény a "tisztes helytállás" utáni egygólos vereség. Azt érdemes megjegyezni, hogy még mindig nem beszélhetünk egykapuzásról. Az csak azután kezdett kibontakozni, hogy Matrit a 67. percben Vučinić váltotta, ekkor ugyanis -nagyon helyesen- egy szemléletváltás következett és a csapat tényleg nyomni kezdett. Csak azt tudnánk, hogy vajon mit csináltak akkor 67 percig?

A 76. percben aztán szerkezeti változtatást is eszközölt a kispadon helyet foglaló Alessio, hiszen Lúcio helyett Bendtner érkezett, akit ugyan lehet szidni több okból is, de 14 perc alatt többet csinált az ellen kapuja előtt, mint Matri 67 alatt. Ekkor már a nyomással és az akarással már nem volt baj, a helyzetkihasználással még mindig akadtak gondok. Vagy az utolsó érintésnél remegett meg a láb, vagy Hansen kapus -aki joggal a meccs legjobbja lett- bravúrjai mentették meg a dánokat a góltól. A 81. percben aztán Isla forintos beadását Vučinić passzolta a hálóba. 1-1

Két perccel később, szintén érthetetlen módon Giaccherini váltotta a fásult Vidalt, de az eredmény már nem változott. A Juve döntetlenre hozta a mérkőzést az ellen a Nordsjælland ellen, akinek a Chelsea és a Shaktar összesen 6 gólt rúgott két meccsen. A Juve 30 lövésből (!), 15 kapura tartó löketből és 18 szögletből egyetlen egy gólra volt képes, ami természetesen nem lesz elég a BL-ben semmire. Ha a dán bajnokot sem sikerül megverni, akkor nagy bajok vannak.

Összefoglalva, a meccs alapján látottak alapján kulcsszavakban: mérgelődés a kapuban, töketlenség hátul, fáradság a középpályán, impotencia elöl.
Amit mindenki vár: gyere már vissza, Antonio!

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr754866022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diego2889 2012.10.24. 11:16:24

úgy gondolom h a bl-be kevesek vagyunk sajnos.. a Chelsea ellen még reménykedtem.. a Sachtar ellen 3 pont kellett volna, de megmagyaráztuk magunknak h jó volt az ellenfél.. a tegnapira mit mondunk?? még belefér??.. szerintem sajnos nem.. ezt a dán kis csapatot ütni kellett volna 3al.. sajnálom h tegnapi töketlenkedést, amit leginkább a csatárpárosunkra fognék.. sajnos az egész csapat elég szürke volt..

SoloLaJuve 2012.10.24. 11:17:52

sok dologra fény derült ezen a meccsen.sokat már eddig is tudtunk,de mostanra teljesen bebizonyosodott.nem is tudom hol kezdjem.
conte hiánya,rotáció olyan játékosokkal akik nem tudják pótolni a kezdő játékosokat mert nincsenek olyan képességeik vagy mert alig-alig játszottak eddig,gólképes támadó hiánya,fáradtság(nem vagyok egy hozzáértő,de az eb-vb selejtezőket nem így rendezném.ennek így semmi értelme.csak a játékosok terhelését növelik a legrosszabbkor.komolyan át kellene szervezni az egészet.),szinte az egész csapatnak új közeg (bl)
a tegnapi meccsen ezek a dolgok mind kijöttek.alessio és carrera jó munkát végeznek,de contenak csupán a jelenléte meghatározó,és hát conte az conte.hiába beszélnek meg mindent,conte kell a meccseken is.

rotáció:lucio kezdő egy létfontosságú meccsen?nem hiszem hogy jó döntés volt,akárki is hozta.őt egy már megnyert meccsen lehet becserélni valamelyik alapvédő helyére vagy kezdő lehet a kupában.de nem a bl-ben,akárki is az ellenfél.
deceglie alapvetően nem egy rossz játékos.ahhoz hogy jól játszon,játszania kellene folyamatosan.volt erre példa.a padról több hét kihagyás után senki se tud egyből top formában játszani.
isla képességeit én nem tudom,nem követtem figyelemmel udineben,de mindenki jó játékosnak tartotta,eddig nem sokat bizonyított,bár ő se játszott sokat.úgy gondolom a folyamatosság kell neki is.biztos nem hiába kérte conte.
ők játszottak.akit én pihentettem volna az vagy marchisio vagy vidal.mindkettőt egy időben egy bl meccsen nem lehet,de egyiküket pogba-val helyettesítettem volna.
elöl úgy gondolom katasztrofális a helyzet.matri nem a tegnapi teljesítménye,hanem az egész karrierjét tekintve nem idevaló.kár erőltetni.giovinco-t ha játékosként értékelem akkor jól játszott,ha támadóként akkor egy nulla volt.szerintem nem lehet egyértelműen kijelenteni hogy szar vagy jó.nem rúgott gólt,de sokat volt játékba,helyzetei voltak.többet ér mint matri.vucinic igaz hogy beállt és rúgott egy gólt,de nem tud kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani.amikor jó kedve van,mert sikerülnek neki a dolgok akkor fontos része a csapatnak,ha nem akkor csak hátráltatja a csapatot.q rejtély,hogy ő most hogy is van.szerencséje volt vagy mi,de összességében ő sem tudja megoldani a problémát.bendtnert nem játszott annyit hogy értékelni lehessen.elmondhatjuk tehát,hogy annyira kell egy gólképes támadó,mint egy falat kenyér.viszont nem csak az kell,de anélkül minden más fölösleges.

bl:ez nem a bajnokság,itt nem fér bele 1-2 hiba,itt minden meccsnek tétje van.pl a tegnapi,nagy lépést tettünk annak érdekébe hogy ne jussunk tovább.itt nem lehet pihentetni,itt mindig a legerősebb csapat kell,mivel állítólag itt nincs gyenge csapat.aki itt nem tud maximumot nyújtani,az búcsúzik.

úgy gondolom contenak csupán a jelenléte már plusz motiváció,segítség,de a visszatéréséig sajnos minden eldől.eddig az derült ki,hogy ez a csapat csak a bajnokságra elég.cáfoljanak rá,hogy nem így van és nyerjék meg a hátralevő 3 meccset.(jelenleg lehetetlennek tűnik és lehet hogy +9 pont sem lenne elég)

hellan (törölt) 2012.10.24. 11:26:35

Részemről egy rövid értékelő a meccsről:
A gólt DC és Chiellini bénázása hozta össze lényegében ennyi volt az ellenfél helyzeteinek száma. Bonu és Lúcio szépen lehozta a meccset meglátásom szerint, a feladatukat ellátták.
DC egy fekete bárány számomra, megkapja a lehetőséget sosem él vele, hiába saját nevelés, lassan elveszítheti a bizalmat, bal oldalon lyukasak vagyunk, hiszen nincs több balszélsőnk.
Vidal meccsek óta egy 0, még védekezésben is, csak lézeng a pályán.
Marci és Pirlo OK volt tegnap, semmi több.
Isla gólpasszt adott és védekezett, ennyi.
Matri egy kibaszottul nagy 0, értékelhetetlen. Seba akart, helyzetei is voltak, melyeket rendszerint maga alakított ki, de könyörgöm be kell verni azokat, de h fejjel is veszélyeztetett az már durva.

Cserék:
Bendtner több lehetőséget kell adni neki és ha csak Matri van mint kezdő jelölt a dánt betenni, nincs mese.
Mirko remélhetőleg jó formában tért vissza a pihenőjéről.

30 kapuralövés 1 gól, tökéletesen látszik, hogy a januári átigazolási piac legnagyobb feladata egy befejező csatár megszerzése kell, hogy legyen.

Apuleius 2012.10.24. 11:40:15

Természetesen a maximális cél már csak a csoport második helye lehet. Nincs más hátra, hazai pályán le kell győzni ezeket a bivalyerős dánokat, s kötelező hozni a 3 pontot a Chelsea ellen. Ha ezt a két meccset nem hozzuk, akkor nincs miről beszélni. Ezt követően már az x is elég az ukránok ellen (függetlenül a Chelsea többi eredményétől).

A tegnapi meccs nagyon tanulságos volt. A vezetőség, s a játékosok az utóbbi időben úgy nyilatkozgattak, mintha reális esélyünk lehetne akár a BL-döntőig is elmasírozni, de észre kellene venni, hogy fényévnyi távolságra vagyunk ettől. Kisebb arccal kellene nekifutni az ilyen meccseknek, s meggyőződésem, hogy hatalmas hibát követett el az edzői stáb, amikor egy létfontosságú, kötelező meccsen ennyire tartalékos csapatot küldtek pályára. Azt sem igazán értem, hogy, ha már pihentetni akartunk, a Napoli ellen látványos eredményességgel bevetett cserék közül miért nem kapott senki lehetőséget tegnap. Fájóan ráfázni látszunk a megfelelő minőségű csatár hiányára, s a saját kárunkon tanulhatjuk meg, hogy egy valóban top támadó létfontosságú az ilyen meccseken. Sajnos akár fatális hiba is lehet, hogy ilyen durván beletört Marotta bicskája ebbe a feladatba.

Néhány játékos pedig szerintem már a sokadik lehetőségével sem tudott élni. Matri, De Ceglie és lassan Giovinco is alkalmatlannak látszanak arra, hogy a Juventus keretének tagjai legyenek.

hellan (törölt) 2012.10.24. 11:44:55

@Apuleius: Persze a legutóbbi nyilatkozatában elmondta, hogy nekünk vannak a legjobb támadóink...

Apuleius 2012.10.24. 11:47:18

@hellan: Biztosan így is van, egyszerűen csak tegnap nem volt szerencséjük ezeknek az aranylábú fiúknak.

ambrobert 2012.10.24. 11:52:17

Szerintem a Juventus magas ívben tesz a BL-re. Ha belegondoltok, a Shakhtar ellen olyan védekező felfogásban játszott a csapat hazai pályán, mint kizárólag a Fiorentína ellen idegenben. Mindkét meccsen tudatos volt, hogy két 5 fős falat állítottunk fel a saját kapunk előtt. Conte pontosan tudja, hogy BL-t és bajnokságot együtt még nem nyerhetünk. Mindent a bajnokságra tesz fel, mert nem akarja, hogy BL negyeddöntős menetelés miatt veszítsük el a Scudetto-t. Nekem teljesen egyértelmű, hogy arra a trófeára hajtunk, amit megnyerhetünk. A tegnapi meccs, ha bajnoki, a második félidőre ki sem megy Matri, De Ceglie és Isla. Emlékezzetek vissza, volt már olyan, amikor Vucinic a teljes második félidőre bejött, De Cegie-t nem csak a róla kapott gól miatt nem engedték vissza a második félidőre a Siena ellen, és úgy emlékszem, amikor Isla először kezdett bajnokin, ő sem jött ki a szünet után hasonló produkcióval. Conte és Alessio nem olyan hülye, hogy hagyja a két csereszélsőt szinte a teljes meccsen, ez az egyik legfontosabb csapatrész, ha fontos lett volna, bejön Lichtsteiner, Asamoah, de legalább Caceres. Conte nem akart sérülést, és azt sem, hogy akármilyen szinten ez a meccs a következő bajnoki fordulóra hatással legyen. Értem én, hogy mégiscsak kis csapat, de pontosan ez mutatja, hogy a BL csak tapasztalatszerzés. A Shakhtar elleni játékot is csak ezzel lehet magyarázni, nem véletlenül zárkóztunk vissza 10-en hazai pályán, ha nyerni akarunk, az ellenféltől függetlenül támadunk. A Fiorentina ellen elég volt az X, Conte tudja, hogy ha bajnokságot akar nyerni BL szereplés mellett, akkor Olaszországban a kicsiket meg kell verni, a nagyok ellen pedig az idegenbeli X is elég a bajnoksághoz. A dánok ellen nem létezik, hogy ilyen játékot, ilyen cseréket mutassunk, ha tényleg nyerni akarunk. Nem arról van szó, hogy ez a különbség Európa és a Serie A között, mi ebben a szezonban azt vesszük komolyan, amit kell.

m.martin91 2012.10.24. 11:57:51

Ha Asamoah távolléte miatt sikerülne megszerezni a télen Armero-t, akkor De Ceglie-nek egész nyugodtan búcsút mondhatunk, mert amit ebben a szezonban eddig csinált, az egy kibaszott nagy nulla. Semmi szükség ilyen hasznavehetetlen játékosokra.

A csoporttal kapcsolatban én azt mondom, hogy ki fogunk esni. Nagyon rosszul jött nekünk, hogy a Shakhtar ekkora formába lendült, mert úgy tűnik, hogy nemhogy továbbmennek, hanem meg is nyerik a csoportot. Hozzáteszem, teljes joggal. Torinóban is csak a jó Isten mentett meg minket a vereségtől. Azt pedig elképzelhetetlennek tartom, hogy a Chelsea kiessen a csoportból. Na nem azért, mert olyan frenetikus játékot produkálnak, de amióta Di Matteo átvette őket, valami Isteni szerencse is kíséri az útjukat. Ez egészen hihetetlen egyébként.
Ebből kifolyólag (mármint hogy a Shakhtar és a Chelsea továbbmegy) a Juventus kiesik.

Kuri 2012.10.24. 12:00:53

Először is szégyen!
Másodszor pedig, közvetve most jött ki Marotta nyári baklövése még hozzá, hogy nincs egy épkézláb csatárunk, ha jól tudom 18 szögletet és 24 kapura lövést hajtottunk végre és ebből lőttünk a 81. percben egyetlen egy árva gólt!!!!!!! Ha az nb1 legkevésbé botlábú 20-ad rangú senkiházi játékosát is legigazolnánk az is több gólt rúgott volna ennyi helyzetből...
Harmadszor, már megint a mérkőzés előtt teljesen érthetetlen volt számomra, hogy mi a lószart keres Matri, Lucio (?), Isla, De Ceglie EGYSZERRE A KEZDŐBE, akár hogy is nézzük nagyon lenézték a srácok ezt a dán csapatot (beleértve szerintem conte-t is)
Negyedszer és ez a legfontosabb, teljesen tök mindegy, hogy miket írtam fentebb mert ezt a csapatot még ezek ellenére is meg kellett volna verni, a bl-nek szerintem búcsút mondhatunk de ami ennél is rosszabb, hogy az európa liga-ban fogjuk folytatni, amit szerintem megint nem fogunk komolyan venni, és még elkeserítőbb lesz látni ezt a Juvét ott vergődni
NAGYON CSALÓDOTT VAGYOK :(, nyílván nem bl győzelemről álmodtunk de ebben a Juventus-ban egy ILYEN Juve-ban szerintem több kellett volna, hogy legyen.... szééééégyen!

Apuleius 2012.10.24. 12:16:49

@m.martin91: Sajnos én is hasonló forgatókönyvre számítok. A kulcsfontosságú meccs a Juventus-Chelsea összecsapás lesz, ahol győzelmi kényszerben leszünk, s nehéz elképzelni, hogy a Chelsea, amelynek a döntetlen is tökéletesen elegendő lehet, ne tudná hozni a meccset legalább x-re. Hatalmas lehetőséget nyújtott volna a Chelsea veresége, hogy éppen elkerüljük ezt a kibaszottul nehéz helyzetet.

A Shakthar már évek óta komoly európai tényező, semmilyen meglepetést nem nyújtottak szerintem. A szárnyalásuk egyébként nem csak a kiváló formájukról szól, legalább annyira fontos tényező a Chelsea és a Juventus bénázása. Mindettől függetlenül az ukránok bárkire, még a legnagyobbakra is veszélyesek lehetnek.

SoloLaJuve 2012.10.24. 12:17:42

ambrobert 2012.10.24. 11:52:17
ha még így is lenne,szerintem conte annál értelmesebb,hogy egy dán,ismétlem egy dán csapat ellen nem égeti le a csapatát egész európa előtt.nem hiszem hogy amit felépített az elmúlt évben azt egy ilyen senki ellen csak úgy feladta volna.de valljuk be,ez az eredmény nagy égés függetlenül bármilyen tényezőtől.
és ha szarik is a bl-re,a csoportból való továbbjutás még akkor is kötelező kellene hogy legyen.
nem gondolom hogy így lenne.de ha a következő 3 meccsen se látunk többet,akkor viszont elgondolkodtató a helyzet.

my name is csuma 2012.10.24. 12:20:43

Én már vártam m.martin91 jóslatát a kiesésről. Már nem azért mondom, mert elképzelhetetlennek tartom, hogy kiessünk, de alapjában véve semmi nem indokolja ezt. 1 ponttal megy előttünk a Chelsea, otthon fogadjuk, ráadásul csak az ukránokhoz kell ellátogatnunk a következő 3 fordulóban, és könnyen elképzelhető, hogy az egy számukra tét nélküli találkozó lesz. Persze, nem jó, hogy a Chelsea-t otthon feltétlenül verni kell, de abszolút nem egy kivitelezhetetlen feladat ez. Én 50-50%-ot mondanék a továbbjutás-kiesés valószínűségére.

A tegnapi meccsel kapcsolatban pedig mindenki elfelejti hangsúlyozni, hogy ez a kis dán csapat milyen színvonalon védekezett. Olyan sorfalat húztak fel a 16osuk elé, amit bármelyik olasz csapat (vagy a tavalyi Chelsea) megirigyelhetett volna. Ennek ellenére így is győzni kellett volna, mert minőségben jóval felettük állunk, de tény, hogy ez a kis dán csapat tegnap remekül teljesített. Ezt is jelzi a 10 blokkolt lövésünk és a kapusuk 9 védése, amiből nem egy óriási bravúr volt.

Végül, ami a játékosokat illeti, én nem temetném ennyire se DC-t, Se Gio-t. Mindketten rengeteget dolgoztak, és nem egy veszélyes támadást konkrétan nekik köszönhettünk. DC-től annyi beadás érkezett, mint máskor egy hónapban se, Gio pedig többször adott olyan labdát amiből gólt lehetett volna szerezni. Matri más kérdés, Ő valóban semmi hasznosat nem csinált, de úgy tűnik edzéseken jól muzsikál, mert Conte eddig töretlenül bízik benne. Isla-t is sokan bírálták, pedig a gólpassz is tőle érkezett, és látszólag ellátta feladatát. Ha Matri mellett valaki feltétlenül hibáztatni akartok, akkor találjátok meg Chiellot, aki egymaga hozta össze azt a szabadrúgást egy teljesen veszélytelen szituációban. Ha a BLSZ 4. osztályában csinálja ugyan ezt is lebasszák, hogy mi a szart csinál. Ami pedig Artúr király illeti: nem játszhat folyamatosan királyi szinten, ez egyértelmű. De a képességei elvitathatatlanok, ezért ott a helye a kezdőben még ha nincs is csúcsformában (legalább is addig, amíg Pogba el nem éri a potenciálját).

Végszóként annyit mondanék, hogy minden csapat életében vannak ilyen napok. Ez elkerülhetetlen (a Barca is képes kikapni otthon egy Xerez-től). A lényeg, hogy ezeket a napokat minimalizáljuk, és akkor sokáig elérhetünk a bajnokságban és a BL-ben egyaránt.

Diego2889 2012.10.24. 12:37:01

szerintem is 3. helyen végzünk :S

ronny34 2012.10.24. 12:44:34

Véleményem szerint elsősorban nem a tegnapi meccs miatt kell temetni a csapatot. Tartalékosan is lejátszottuk a dánokat, pechünk volt, van ilyen. A stáb szerintem nem hibázott, a helyzetek és a fölény meg volt, csak nem volt, aki belője a gólt, de ilyen az egész keretben nincs. Viszont ahhoz, hogy az első két hely valamelyikét megcsípjük, illene megverni a csoport másik két nagyágyúját. Egyelőre ez sem sikerült és közel sem voltunk hozzá, a Sahtar ellen konkrétan a vereséghez álltunk közel, szóval a dánok megverése sem lenne garancia semmire. Kell a BL-rutin, nincs mese.

Giovinco minden meccsen ugyanazt a számomra ellentmondásos játékot mutatja. Alapvetően úgy néz ki, hogy jól játszik, helyzetbe kerül, passzol, lő, hajt, de a végeredményre végül sosincs hatással a játéka, egyszerűen nem meccsdöntő típus. Márpedig csatárnak ilyen ember kell, mert akkor ez a meccs is most meg lett volna.

Tony. 2012.10.24. 12:52:04

Egy Juventus szintű csapatnak egy amatőrökből álló dán csapatot több góllal kell vernie minden körülmények között.
Teljesen esélytelen volt az ellenfél, mégsem sikerült nyerni. Kis macskajancsi, botlábú Matri és társaik elöl amit csatárteljesítményként előadnak az több, mint fájó.

Ami tegnap történt az összességében egy szégyen volt (igaz ehhez már hozzászoktunk az utóbbi évek európai kupaszereplései kapcsán, de Conte-val még nem).

Én bízom a továbbjutásban, mert a Chelsea verhető, de hihetetlen energiára és összeszedettségre lesz szükség. Ha nem jutunk tovább, akkor EL, és amellett, hogy a "nagy, veretlen" Juvén fog röhögni Európa belecsöppenünk egy olyan kupasorozatba ami tök fölös,mert úgyis leszarják és megint csak a bohóckodás marad.

Tisztában vok az árakkal, meg minden,de vhogy igenis gazdálkodják ki és tegyenek félre 50m-t egy komoly támadóra, különben vegetálhatunk tovább európai szinten.

hellan (törölt) 2012.10.24. 12:58:46

@m.martin91: Fogalmazzunk úgy h meg kell szerezni Armerot, vagy Asamoah-t nem elengedni különben a bal szélen oltári nagy gondok lesznek.

hellan (törölt) 2012.10.24. 13:03:02

Továbbá azt nem értem, hogy felmegyünk 3-5-2-ben Pirlo fellép a 3 védő elől és állandóan labdavesztés után a 3 védőre hozzák a labdát a középpálya meg nyargal vissza, amit nem lehet bírni.
A másik, ha ennyire gólképtelenek vagyunk térjünk már át a 4-3-3-ra könyörgöm és hagyjuk ezt a szájba... 3-5-2-őt, tegnap mikor 3 támadó volt a pályán 5x jobban mentek a támadások.
Ha kell Giorgio nyomja újra balbekkben jobbra vannak ketten belső 3 kp adott. Elől Seba-Bendtner-Mirko. Nehogy már vmelyikük ne balfaszkodjon össze pár gólt...

west30 2012.10.24. 13:22:45

Pár napja még elküldtek itt melegebb éghajlatra mikor azt merészeltem mondani hogy a Juventus kerete még bőven karcsú és a 3-5-2 sem az igazi csak 1 kényszer megoldás.Talán a BL leggyengébb csapatát nem bírta megverni a Juve és nem csak a csatárok voltak rosszak.Remélem még idehozzák azt a szerencsétlen Llorrentét meg mondjuk Pelusot és továbbra is nézhetjük ahogy rommá kontrázzák ezt a csodás taktikát szerencse hogy már csak 3 meccset kell kibírni.

hellan (törölt) 2012.10.24. 14:04:26

@west30: Hihetetlen a felfogásod...Hogy mert ilyet írni a kedvenc csapatoddal kapcsolatban, hogy szerencse h 3 meccset kell még kibírnod a BL-ben? Ember, minden meccs, amelyen a kedvenc csapatodat láthatod ajándék és itt mégis a BL-ről beszélünk, amelyet ugye nem félvállról veszünk.

martindapro92 2012.10.24. 14:13:58

Januárban Nani/Armero-nak érkeznie kéne, mivel a bal oldalunk egyszerűen kevés, hála DC katasztrofális teljesítményének, már nagyon kezd elegem lenni belőle, idény előtt bíztam benne, hogy hozni tudja a tavalyi formáját, hát enyhén szólva nem sikerült neki, az a legidegesítőbb , hogy mindig a hülyeségei miatt kapunk gólokat, most is ő adta vissza szarul Chiellonak, meg a Siena elleni meccsen is amit csinált az 1 nagy 0 volt. Armero ha jól tudom 4-3-3-ban is tud játszani, szóval ő univerzálisabb lenne mint Nani, viszont Nani sokkal jobb támadásban, 3-5-2-höz nem passzolna, de többször átlehetne állni 4-3-3-ra, így ébensziklát gyakrabban lehetne pihentetni, persze csak normális áron gondolom Nani érkezéset max 15 millió euróért, nagyon jó játékosnak tartom csak a ManU-ba már belefásult, jót tenne neki az éghajlatváltozás. Conte szerintem azért nem meri meglépni a 4-3-3-at mert nincs hozzá elég embere, még 1 ember kellene. 4-3-3-ban Gio is eredményesebb lenne és Márti is jól termelt ebben a rendszerben a tavalyi szezonban. Csatárposztra, ha érkezik valaki az megint félmegoldás lesz, csak akkor jöjjön valaki, ha valaki távozik is a jelenlegiekből (remélem az ukránok lesznek annyira hülyék, hogy kicsengetik a 13 millát Mártiért, de Q távozása miatt se dőlnék kardba), ilyen félmegoldásnak én Osvaldo-t hoznám. Nickyboy tegnapi teljesítménye tetszett, több lehetőséget kellene kapnia, mondjuk Márti helyett.

west30 2012.10.24. 14:35:28

@hellan: Nekem annyira nem tűnt fel a hihetetlen hozzáállás a BL-hez egyébként pedig még én szégyelljem magam ugye mert 1 Dán középcsapat akik most véletlenül bajnokok lettek hülyét csinálnak a csapatomból, de szép ajándék.

Gabuero 2012.10.24. 14:35:50

Bendtner Vucinic csatarparost catania ellen!: D

Gabuero 2012.10.24. 14:45:28

@hellan: ++ enis ezt irtam mikor bejott bendtner es bendtner-vuci-gio tamadoharmasunk volt abba a 10 percbe egykapuztunk vegig akkor jol ment de hat ugye 10 perc alatt nem sokat lehet csinalni de 1 golt azert szereztunk. mar meccs eleje vagy felidejeben 4-3-3 3-4-3 ba kellett volna tolni

Cannavaro 2012.10.24. 14:58:07

@my name is csuma: de a barca, nem x-el a bl ben zsinórban 9x!!!!!!!!!!!
CSATÁRHIÁNY!! eggyetlen szó mindent elárul, az idei juve problémájáról!!!!

Cannavaro 2012.10.24. 15:03:44

@Tony.: "Tisztában vok az árakkal, meg minden,de vhogy igenis gazdálkodják ki és tegyenek félre 50m-t egy komoly támadóra, különben vegetálhatunk tovább európai szinten." TELJESEN EGYETÉRTEK!!!!!!!!!!!

babo410 2012.10.24. 17:05:14

Én értem ezt a marha nagy pesszimizmust, mert egy dán csapatot nem bírtunk megverni. Oké, értem én, hogy hibáztatni kell valakiket a meccsért, de miért minden meccs után ugyanazok vannak elővéve? A többség megint Giovincot szapulja, mikor ő volt az egyik legaktívabb játékosunk. Nem ment neki a gólszerzés, szerintem nem is ez kéne legyen a feladata. Csak sajna Matri, akiben még a meccs előtt nagyon bíztam, hogy hátha formában van végre, megint gyenge volt. Én eladnám januárban, ha addig nem kerül újra formába. DC? Szerintem ő se volt olyan rémes. Sokat rohangált föl-le, jó beadásai voltak, nem játszott rosszul. Inkább Matri, Vidal és Lúcio voltak nagyon gyengék. És Islan lehetett érezni, hogy még nincsen 100-as formában. Szerintem Cáseresnek kellett volna ma kezdenie, és Vidal helyett játszhatott volna Pogba. Ezt a meccset sajnos az edzők cseszték el. Ennyire tartalékos csapatot nem lett volna szabad felküldeni a pályára a BL-ben. Még ha az előző két meccsünket parádésan hoztuk volna, és megszerezzük a 6 pontot, akkor azt mondom, hogy belefér a pihentetés. De úgy, hogy van két pontunk, és nem tudjuk mire képesek a dánok? Ha meg tudtuk, hogy ennyire védekezőn, már-már olasz kis csapathoz méltóan játszanak, akkor meg jó tapasztalat kellett volna legyen a tavalyi év. Még a továbbjutásnak meg kéne legyen, és meg is lesz. Bízom a csapatban. És abban is, hogy a köv. fordulóban a Chelsea megint botlik a Sahtar ellen. Nekünk talán egy X lenne a legjobb azon a meccsen. És a Chelsea ellen mindenképpen nyerni kell. És nincs mese, januárban Matrit és Q-t be kell áldozni, és helyükre hozni két gólszerzőt. Ha lenne egy jó csatársorunk, szerintem most 9 pontunk lenne. És mostmár azon az állásponton vagyok, hogy áldozni kell egy csatárra egy csúnya kis összeget. Én már azt se bánnám, ha 50-ért hoznának csatárt (tulajdonképpen nbyáron is inkább a fizetéseken voltam kiakadva, mint azon, hogy 40-50-ért hozzunk csatárt, mert fizura nem adhatunk ki sajna 5-6 millánál többet). De januárban pláne, ha meglesz a BL továbbjutás feltétlen kell egy biztos megoldás előre, és nem szabad kísérletezni.

ZenTech 2012.10.24. 19:02:59

@babo410: Egyetértek. A tegnapi meccs már a kezdő 11-el el volt szúrva. Lövésem sincs, hogy miért nem kezdhetett Cáceres és Pogba. Mert, hogy fáradtak tuti nem voltak. Valamint nem tudom megérteni, hogy miért kell erőltetni Matrit. Reménytelen.

A Chealsea Sahtar meccsen pedig nekünk az volna a legjobb ha kikapna a Chealsea. Lehet, hogy nehezebb lenne ellenük, de az utolsó fordulóban egy biztos továbbjutó Sahtar ellen könnyebb lenne.

babo410 2012.10.24. 19:54:25

@ZenTech: Igen, innentől 3 győzelem kell. És lehet ha a Sahtar már továbbjutó lenn, nem küzdene annyira. És amúgy látványosan nem megy a betömörülő védelmek ellen, ezt jól használták ki a dánok. Ha sikerült volna nyerniük, nagyon égtünk volna, hogy még ők is előttünk állnának. Így méág továbbjuthatunk. Most kellett volna a 4-3-3, vagy a 3-4-3. És ennyire tartalékosan nem lett volna szabad felállni. De érdekes, a Chelsea ellen 2-0-ról tudtunk visszajönni. Akkor most miért nem ment a 2. gól? Lehet inkább Q-nak kellett volna kezdenie Matri helyett? Vagy Bendtner kaphatott volna lehetőséget.

asvééd 2012.10.24. 20:14:37

Hát donyeckben az qrva élet hogy nem nyerünk!Marad a 2 hazai meccsünk, amin a 6 pont a minimum, de aztán hogy a 9 mire lesz elég???
Nagyon csalódott vagyok, nem ezt vártam, főleg ahogy néha tudunk játszani otthon....

juventino92 2012.10.24. 21:17:38

Én már csak azt nem értem miért beszél itt mindenki átigazolásokról, mikor vkit leigazolunk és esetleg jó is lesz akk már lehet hogy késő...az egyenes kieséses szakaszba vaaló jutáshoz abból kell főznie a csapatnak aamilye van... nem a legégetőbb posztot kellett vna félvállról venni nyáron és elit szintűre gyúrni a középpályát, hanem a gólérzékeny csatár végig hajszolásaa mellett elit szintűre gyúrni a középpályát...én még nyár után pár héttel beláttam hogy jól csinálta Marotta végülis a dolgát, de most kijött megint hogy ezt csúnyán elcseszte...nem a csillagászati fizetésű Van Persie kellett vna, vagy a csillagászati összegbe kerülő Cavani...hanem az a kifizethető Jovetic aki ugyanazt megtudja csinálni mint Gio pályán de közbe az eredményjelző alá is felkerül a neve mer ebbe a Juvébaa egy ien játékos kell, aki együtt tud élni a sok passzos játékunkkaal és közbe a gólokat is lövi

devil-z 2012.10.24. 21:19:19

Gio teljesítményével semmi baj nincs - mármint persze rúghatott volna legalább egy gólt - nagyon aktív és harciasan küzd.
Sokszor volt, hogy a környéken nem volt társa és egyedül csinálta meg a helyzetet, pechünkre vagy a kapus vagy a védők értek oda.
Elég szűklátókörűség őt elővenni.

Helyette említsük meg Contét aki botrányos felállásban küldte ki a csapatot, nagyon lenéző volt az ellenfélre, hogy ilyen összeszokatlan, felforgatott csapatot küld ki. (meg is bosszulta magát)

Ezen kívül ne menjünk el amellett sem, hogy a védők közül messze Bonu teljesített a legjobban, Chiellini és Lúcio vergődött, Marci és Vidal kritikán alul teljesített és hát Matrira már szavakat sem talál az ember.

Észre kell venni, hogy a bajnokságon kívül nem megyünk sokra egy vérbeli gólvágó nélkül, kell egy olyan csatár aki akkor is elviszi a vállán a csapatot ha a többiek hasonlóan pocsékul játszanak.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása